Попереду вибори й важка перемога: карпатський мольфар дав нове передбачення про ситуацію в Україні

За його словами, нас чекає період очищення та відновлення, де кожен голос зможе вплинути на майбутнє України

Карпатський мольфар Богдан Ведун пророкує кінець війни та політичні зміни, що стануть каталізатором для майбутнього України. За його словами, Україна може відчути значні політичні зміни.

Він бачить, що до кінця року Україна може стати на поріг вибору нового президента, що відбудеться на тлі великих викликів, корупційних скандалів, що вимагатимуть радикальних змін уряду та спаду морального стану населення.

Проте він вважає, що це буде період очищення та відновлення, де кожен голос зможе вплинути на майбутнє України. Мольфар також передбачає важкі місяці через неможливість прориву оборонної лінії:

- Тим не менш, стабільність та сила духу України підкреслюється як ключ до витримки.

 

Зусилля на зменшення обстрілів через підсилення оборони принесуть плоди, сприяючи деокупації території, соціально-економічні перспективи.

З оптимізмом мольфар говорить про економічне відновлення та розвиток, підкреслюючи важливість єдності українців. За його словами, Вступ до ЄС та НАТО буде значним кроком вперед, надаючи нові можливості для зростання.

Пророцтво мольфара містить також передбачення про втрату території, але і про остаточне повернення Криму, Донецька та Луганська під контроль України.

- Перемога над Росією можлива з можливим продовженням війни до середини року, але точні умови та дати перемоги залишаються невизначеними, підкреслюючи важливість віри та єдності, – зауважує Богдан Ведун.

Наостанок мольфар закликає до щоденної молитви за перемогу та мир, нагадуючи про силу віри в найважчі часи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень