Ford проти Ferrari в першому трейлері «Аутсайдерів»

До «Оскара» 2020 ще довго, але один з ключових претендентів - на додачу до «Рокетмена» і «Одного разу в Голлівуді» - щойно представив дебютний трейлер: біографічна драма (жанр, який кіноакадеміки просто обожнюють) «Аутсайдери» покаже протистояння Ford і Ferrari у виконанні Крістіана Бейла і Метта Деймона.

У центрі сюжету картини - команда американських інженерів і дизайнерів на чолі з автомобільним конструктором Кероллом Шелбі (Метт Деймон) і британським гонщиком Кеном Майлсом (Крістіан Бейл). Генрі Форд II ставить перед ними завдання створити абсолютно новий автомобіль, щоб, нарешті, перемогти свого одвічного суперника Ferrari на чемпіонаті світу 1966-го року в Ле-Мані.

У прокат фільм «Аутсайдери» вийде якраз тоді, коли щорічно стартують майбутні претенденти на «Оскар» - в розпал нагородного сезону, 14 листопада 2019-го.

 

Спортивна драма «Аутсайдери» заснована на книзі американського письменника і журналіста Е. Дж. Бейма «Женіть щосили: Форд, Феррарі та їхній бій за швидкість і славу на Ле-Мані», що вийшла друком у 2009 році. На перших етапах розробки проекту передбачалося, що дві провідні ролі дістануться Тому Крузу та Бреду Пітту. Зі зміною сценаристів змінився і погляд на акторський склад. Зрештою ролі дісталися Метту Деймону та Крістіану Бейлу. Знімали стрічку у різних локаціях, зокрема і на реальній трасі, де проводяться знамениті перегони.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень