Вийшов новий трейлер дев’ятого фільму Тарантіно

В головних ролях – Леонардо Ді Капріо та Бред Пітт

Свій фільм «Одного разу в Голлівуді» Квентін Тарантіно вже представив у Каннах. На прем’єру також приїхали виконавці головних ролей – Леонардо Ді Капріо і Бред Пітт. Після показу картини публіка влаштувала 6-хвилинні овації.

В інтерв'ю журналу Esquire Квентін Тарантіно назвав «Одного разу в Голлівуді» своїм дуже особистим фільмом, сценарій до якого він писав 5 років.

 

Бюджет стрічки — 95 мільйонів доларів. В основі сюжету – історія вбивства актриси Шерон Тейт, дружини режисера Романа Поланського. У 1969 році її з 4-ма приятелями вбили члени секти Чарльза Менсона, Тейт була на восьмому місяці вагітності. Цей епізод вплинув не лише на творчу долю Романа Поланського, який на момент трагедії був у Лондоні, але й на всіх, хто жив і працював у Голлівуді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень