Звідки не чекали: неочікувані симптоми проблем із нирками

Іноді важко одразу здогадатися, який саме орган дав збій

Високий тиск

Особливо ті випадки, коли його не вдається приборкати. Якщо організм погано реагує на таблетки, варто обстежити нирки. А також здати аналізи крові, це покаже, які саме функції працюють не належним чином.

Особливо ретельно слід перевіряти нирки молодим людям, у яких раптом став високий тиск.

Біль у попереку

Часом буває такий сильний, що неможливо піднятися. Проблеми з нирками - це друга за частотою причина болі у попереку. У такому випадку варто пройти УЗД, аби одразу виключити проблеми з нирками. Лікувати біль у попереку без обстеження нирок не можна, особливо гріти це місце.

Свербіж шкіри

Коли з’являються проблеми зі шкірою, треба перевірити нирки. Це фільтр організму який виводить всі токсини. Якщо нирки не працюють належним чином, це подразнює шкіру і з’являється сверблячка. Якщо при цьому немає ніякого висипу, тоді точно треба обстежувати нирки.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень