«Зустріч друзів» у Рівному збере дітей, які подолали смертельну хворобу

Рівнян запрошують послухати талановитих дітей та іменитих гостей

Діти, які подолали рак. Фото "Скарбниці надії".

У Рівному відзначать Міжнародний день онкохворої дитини концертом. Захід із назвою «Зустріч друзів» організовує благодійний фонд «Скарбниця надії», який за останні кілька років допоміг врятувати сотні дітей.

Примітно, що на концерті виступатимуть діти, які свого часу подолали рак і тепер є волонтерами в онкогематологічному відділенні Рівненської обласної дитячої лікарні.

Так працюють волонтери у онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні.

Про зустріч переможців, донорів та благодійників розповіла заступниця голови правління БФ «Скарбниця надії» Мар’яна Рева:

Це день мужності та сили. В цей день в світі згадують дітей, які борються зі страшним раком та намагаються привернути увагу людей до проблем онкохворих дітей. Благодійний фонд «Скарбниця Надії» з 2009 року опікується онкохворими дітьми Рівненщини, і за цей час у нас з’явилось багато друзів, які постійно підтримують роботу фонду. Серед запрошених на концерт будуть не тільки благодійники, донори крові, лікарі, волонтери, лікарняні клоуни, а й діти, які подолали рак, та їх батьки. Кілька дітей, які проходили курси хіміотерапії, будуть виступати з сольними номерами.

Організатори концерту також чекають приїзду лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі. Окрім цього, на концерті виступлять народні та аматорські колективи Міського будинку культури.

Юлія Куцюк готує особливий номер для концерту.

Усіх мешканців Рівного кличуть на цю зустріч, адже це, кажуть у «Скарбниці надії», хороша нагода подякувати усім тим, хто не залишився осторонь чужої біди.

А також показати, що рак – виліковний, і усі ті, хто колись потрапив у відділення онкогематології, нині виросли і живуть повноцінним життям.

«Зустріч друзів» у Міському будинку культури, що у парку Шевченка у Рівному, запланована на 17 лютого. Розпочнеться концерт о 14 годині.

Нагадаємо, у четвер, 15 лютого, У Рівному вперше відбулася акція до Всесвітнього дня онкохворих дітей.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень