Зупинили потяг і закидали камінням: як у Києві розважаються діти «з характерною етнічною ознакою» (ВІДЕО)

«А шо? Можуть собі дозволити» (с)

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Потяг здійснив вимушену зупинку через дерево, спеціально покладене на колії. Після цього у вікна пасажирського поїзда полетіло каміння.

Так у Києві розважаються діти ромської національності, повідомляє «Київ оперативний».

Інцидент трапився напередодні в районі між Борщагівкою і станцією метро Берестейська.

У коментарях під дописом назбиралося кілька десятків гнівних відгуків. Переважно мешканці столиці бідкаються, що ситуація вже давно вийшла з-під контролю й особи ромської національності в Україні, начебто, – «поза законом»  

Нагадаємо, раніше у Рівному навіть реєстрували електронну петицію з проханням покласти край свавіллю ромів у місті. Необхідна кількість голосів набралася буквально за добу, однак у відповіді на звернення міська рада повідомила:

Питання протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, в тому числі притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності правопорушників належить до компетенції органів Національної поліції України (...)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень