«Спокусила і підсадила на наркотики»: сім'я 16-річного хлопця звинуватила вагітну дівчину, яку він підпалив

Напередодні дівчина разом зі своєю ненародженою дитиною померла у лікарні

У м. Кривий Ріг Дніпропетровської області в розпал сварки 16-річний Шандор Долинський облив горючою рідиною свою цивільну дружину – 21-річну Марію Ангарову. Через кілька днів вона померла в реанімації міської лікарні разом зі своєю ненародженою дитиною – жінка була на 17-му тижні вагітності.

Сиротами залишилися двоє маленьких дітей.

У лікарні розповіли, що шанси вижити у 21-річної Марії були мінімальні.

Вона прибула в дуже важкому стані. Близько 70% поверхні тіла було обпалено, постраждали дихальні шляхи, обличчя, дуже сильно руки – опіки другого і третього ступеня...

 

Лікарі зробили все, що могли, але ми не боги, – пояснили медики.

Трагедія вразила своєю жорстокістю. Виявилося, що раніше рідні підозрюваного у вбивстві намагалися всіма силами повернути закоханого підлітка додому.

Коли Шандору було 15 років, він закохався й зійшовся з Марією. Бабуся називає їхні стосунки шлюбом і каже, що родина хлопця була категорично проти цього.

Вона (Марія – Ред.) гуляща жінка, мати двох дітей, він – неповнолітній. До цього нікуди не ходив, навіть не курив! Вона ж його «поставила» на наркотики, – стверджує жінка.

Також, за словами бабусі Шандора, вона зверталася до районної поліції, щоб забрати підлітка додому і припинити ці стосунки. 

Що сталося в день трагедії, бабуся підозрюваного в жорстокому злочині не знає. Однак сусіди пари вважають, що це було питання часу.

Ні Марія, ні Шандор не працювали, за що жили – ми не знаємо. А скандали відбувалися постійно, – розповів один із сусідів.

Після смерті Марії Ангарової сиротами залишилися двоє дітей – їм 1,3 року і трохи більш ніж 5 років. Як розповіла речниця поліції Кривого Рогу Оксана Лєсонєн, старша дитина живе зі своїм батьком за межами Дніпропетровської області.

Зараз із ним намагається зв'язатися ювенальна превенція, – зазначила прессекретарка.

За її словами, однорічну дитину, яка жила з матір'ю, після трагедії співробітники превенції відвезли в дитячу лікарню.

Зараз служба у справах дітей займається поміщенням молодшої дитини в будинок маляти, – повідомила Лєсонєн. Про батька дитини невідомо.

Крапку в цій трагедії поставить суд. У разі, якщо провина підозрюваного буде доведена, Шандору Долинському загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі, незважаючи на те, що він неповнолітній. Під кримінальну відповідальність за будь-який злочин підпадають особи від 16 років, а за особливо тяжкі – від 14-ти.

Джерело:  OBOZREVATEL

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень