Під Дніпром молода жінка збила дітей на «зебрі»: подробиці жахливої ДТП

Дітей підкинуло на капот і розкидало по дорозі

Жахлива аварія сталася на трасі Дніпро – Запоріжжя в четвер, 22 квітня. На пішохідному переході біля села Братське автомобіль Peugeot на великій швидкості збив двох дітей – 12-річних хлопчика і дівчинку.

Зараз вони перебувають у комі в Дніпропетровській обласній лікарні, лікарі роблять усе для їхнього порятунку.

Четверо школярів поверталися додому вдень, вони вийшли на нерегульований пішохідний перехід біля свого села. У цей час на великій швидкості на них налетіло «Пежо». Двоє встигли відскочити, а ось Світлана Гец і Костя Коваль не змогли ухилитися від удару.

Авто підкинуло їх на капот, а потім дітей розкидало по дорозі. Машина проїхала ще кілька метрів і лише тоді зупинилася.

Ми саме їхали назустріч на іншому боці дороги. Бачили, як діти вийшли на пішохідний перехід. А «Пежо» було ще досить далеко, але воно за лічені секунди долетіло до переходу і збило цих дітей.

 

Удар був дуже сильний, діти були без тями, – розповіла очевидиця Леся.

За кермом автомобіля була 27-річна жінка. За словами тих, хто був на місці ДТП, вона закрилася у своєму автомобілі й розмовляла телефоном. На місце прибігли родичі постраждалих дітей. Одна з мам була в розпачі.

У неї була просто істерика, вона металася від дитини до поліції, потім намагалася накинутися на водійку. Можливо, тому та й сиділа, закрившись у машині.

 

Потім водійка почала плакати, ймовірно, у неї теж був шок від того, що сталося. Маму весь час зупиняли люди, вона була у нестямі від горя, – каже Леся.

На місце ДТП досить швидко приїхали поліція і швидка допомога. Дітей забрали в обласну лікарню. Там повідомили, що їхній стан дуже важкий, загроза для життя зберігається.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень