«Зроби так, не знаю як»: 7 ознак упередженого ставлення керівника

Коли вас безпідставно вважають «нулем»

Буває, що керівництво недооцінює своїх працівників. Іноді таке трапляється через «косяки» підлеглого (до прикладу, новачка, який погано розбирається у роботі, але не хоче цього визнавати). Може бути й так, що у боса видався невдалий день чи просто поганий настрій. Причин – безліч, але є й 100% ознаки того, що керівник вас недолюблює.

Ніколи не хвалить. Взагалі ніколи

Жодного слова похвали за останні енну кількість років роботи. За найвищі досягнення. За всі ваші внески у налагоджену роботу і розвиток компанії. За всі перепрацьовані години і недоспані ночі. За всі жертви в ім’я компанії… За те, що помічають всі, крім нього.

Якщо найбільшою похвалою від боса є стриманий кивок і задумливе «Хмм…», а на інших така холодність не поширюється - це явна ознака упередженості.

Ні слова подяки. І ні копійки «вдячності»

Практично те саме, що й у минулому випадку. Але цього разу підключається не лише моральна, а й матеріальна сторона. Добре виконувана робота, яка не оплачується достойно? Премії усім, крім вас, без вагомої на те причини?

Тоді це більше схоже на знущання, ніж на хорошу роботу…

Контроль. Контроль. І ще раз контроль!

Питання прямо з дверей: «Чим ти займатимешся?» нікого не залишить байдужим. Іноді буває, що виникають термінові справи, які треба вирішувати ВЖЕ. Та якщо ці допитування і постійний контроль супроводжують вас цілий день – тижнями і довгими місяцями, це причина серйозно задуматися над дивною поведінкою керівника.

Ну, хіба що ви новачок і бос хоче, аби ви завжди точно знали, чим саме потрібно займатися, аби робота була ефективнішою.

Обговорення «за спиною» з подачі керівництва

Практично в усіх колективах люблять поговорити про колег – їхні здобутки і промахи, зовнішній вигляд, поведінку та звички. «Цікавих тем» може виявитися безліч - залежно від креативності пліткарів. Рідко такі розмови мають приємний характер і відбуваються за участі самого «предмета обговорення». Втім, особливо неприємно, коли ініціатором дискусії стає безпосередньо керівник.  

Зазвичай людина розпускає плітки або ж висміює когось, коли відчуває гостру неприязнь зі сторони цієї людини. Проте переносити особисту думку на робочі стосунки – лише одна з форм упередженості.

Вам ніколи не доручають серйозних проєктів

Давно помітили, що займаєтеся виключно рутинною – практично технічною роботою у той час, коли ваші колеги тішаться серйозними проєктами? Неодноразово наголошували керівництву, що маєте бажання взятися за більш важливі ініціативи, втім ваші побажання так ні разу й не врахували під час планування роботи? Одне з двох: або ви недостатньо впевнено про це сказали, або керівник не хоче «ганьбити компанію» вашими зусиллями.

Підвищення – це не про вас

Цей пункт стосується людей, які працюють на одному місці, щонайменше, рік чи навіть більше. Якщо ви добре вправляєтеся зі своєю роботою, постійно підвищуєте кваліфікацію і знаєтеся не лише на власних обов’язках, а ваші менш досвідчені колеги тим часом крокують кар’єрною драбиною замість вас, це вірна ознака того, що ви комусь не до смаку. До прикладу, босу.

У такому випадку варто ризикнути і напряму спитати в начальника у чому ж проблема. Хтозна, можливо ви настільки добре виконуєте покладені на вас обов’язки, що він просто боїться не знайти на це місце більш ефективної людини?..

Образи, підвищення тону і лайка

Спілкування на підвищених тонах, нецензурна лексика, яка виривається на вашу адресу, і постійні образи «з приводу і без» можуть бути свідченням того, що ваш бос просто погано вихована нестримана людина.

Та коли він обирає таку манеру спілкування виключно при розмовах з вами – це 100% ознака того, що вас недолюблюють.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень