Маршрутки Рівненщини, які їздять у північному напрямку, рекламуватимуть роботу

У державній прикордонній службі

Прикордонники Рівненщини шукають охочих служити за контрактом. Розраховують саме на безробітних з Полісся, адже нині військова служба за контрактом проходить за принципом територіального розподілу.

Одним зі способів інформування жителів північних районів області про вступ на контракт до прикордонної служби може стати саме маршрутний транспорт.

Саме про це представники окремого регіонального центру комплектування домовилися з начальником управління інфраструктури ОДА Федіром Мисюрою. За його словами, незабаром інформаційні банери розміщуватимуть в автобусах, які курсують у цьому напрямку:

Розмістимо позаду на склі в автобусах широкомасштабне інформаційне повідомлення про службу за контрактом. Перевізники, які теж зібралися на зустрічі, погодилися на співпрацю, - зауважив Федір Мисюра.

Маршрутки проїжджатимуть через Прикладники, що на Зарічненщині, Переброди та Удрицьк у Дубровицькому, а також Старе Село і Березове у Рокитнівському районах.

Дізнатися більше про роботу у Держприкордонслужбі можете тут:

Роботу з зарплатою 11 тис. грн пропонують безробітним з Полісся

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень