Зрадники-естрадники: блогер склав перелік головних запроданців України

Деякі з них вже навіть отримали громадянство країни-агресора

Марув і Йолка відмовчуються про війну росії проти України

Нещодавно оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов склав свій перелік українців-зрадників, які підтримують політику Кремля або ж мовчать про криваву війну в той час, коли окупанти нищать міста України та вбивають мирних людей.

Таїсія Повалій 

Першою у його списку є співачка-зрадниця Таїсія Повалій, яка нещодавно показалася з паспортом РФ. 

— Вона виїхала з України ще до повномасштабного вторгнення, після того, як втік Янукович.

 

Злякалася з чоловіком і переїхала до рф, де повноцінно почала будувати свою кар'єру, а сьогодні вона себе називає «радянсько-російською українкою», - сказав Беспалов.

Анна Асті

Далі згадав путуністку Анну Асті, яка родом з Черкас, але продовжує виступати в країні-агресорі та не засуджувати дії диктатора.

— На початку повномасштабного вторгнення вона знаходилась в Україні, але все ж таки потім виїхала зі своїм чоловіком росіянином і продовжила будувати свою кар'єру в країні 404.

 

Все завдяки тому, що Світлана Лобода покинула російський ринок і Анна Асті стала дешевою калькою Світлани Лободи, - зазначив Беспалов. 

Любов Успенська

Ще одна колишня українка Любов Успенська, яка нещодавно отримала громадянство рф і наголосила, що це було її мрією, поповнила список зрадниць.

— Любов Успенська, яка вважається королевою шансону, вона киянка.

 

Вона тут тривалий час жила, зростала, має чимало друзів, обожнювала гастролювати містами України, але коли почалося повномасштабне вторгнення, заявила про те, що нарешті стала росіянкою і отримала там громадянство, - наголосив блогер.

Юрій Бардаш

Юрій Бардаш - колишній український продюсер, який був засновником гурту «Гриби», теж став затятим путіністом ще до початку війни в Україні. 

— Він настільки схиблений на «русском мире», що не зміг втриматись, переїхав з початку повномасштабного до рф і там активно будує кар'єру, - сказав Богдан.

Яна Соломко

Колишня учасниця шоу «Холостяк» на телеканалі СТБ, яку обожнювали українські глядачі, теж стала на бік зла та мовчить про війну в Україні.

— Яна Соломко будувала там кар'єру до повномасштабного вторгнення, а в період повномасштабного взагалі тиша, жодних висловлювань і потім переїхала в штати, наскільки мені відомо.

 

Ще одна «перечеканістка-зрадниця-запроданка». Все в одному флаконі, - наголосив Беспалов. 

Лоліта Мілявська

Наступна путіністка Лоліта Мілявська, яка народилася в Україні та нещодавно заявила, що хоче, аби її прах розвіяли на батьківщині, теж не засуджує війну та продовжує виступати перед окупантами.  

— Її кар'єра все ж таки в Москві відбулася, російський рубль її годував, але Лоліта, коли почала вигадувати історії, як жахливо обходилися з її мамою в центрі Києва через те, що вона говорить україно-російською...

 

Це ж треба мати таку хворобливу фантазію і як сильно потрібно любити рублі, щоб таке городити, - сказав Богдан.

Наталя Корольова

Теж колишня українка, яка активно підтримує політику диктатора.

— Корольова, яка за СВО, так зване, точніше агресивне протизаконне повномасштабне вторгнення росії проти України, в якому гинуть сотні тисяч українців.

 

Цікаво, що мама співачки повністю проукраїнська через що, за чутками, у них постійно в сім'ї сварки, - розповів блогер. 

MARUV

Співачка MARUV мовчить понад два років про війну та намагається не втратити свою російську аудиторію. 

— За два роки в неї немає жодної позиції. Вона намагалася будувати свою кар'єру в Грузії, жити там - не вдалося. Потім в Арабських країнах теж не вдалося.

 

Зараз намагається штурмувати радіостанції Іспанії, але теж не вдається. Вона хотіла якось д*пою всидіти і там, і там, не могла визначитись, - наголосив Беспалов. 

Йолка 

Є у списку зрадниць і співачка Йолка, вона ж Ліза Іванців, яка народилася в Ужгороді й зараз продовжує жити та виступати в країні-агресорі.

— Вона намагалася підтримувати Україну, але дуже нативно, це приховувала, це вилізло боком, там погрожували і бла-бла-бла-бла-бла ціла епопея.

 

Зараз мовчить Лізуня і спокійно проживає в рф, - додав Богдан. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень