Більшість не знає, що вони українці: зірки, які давно втекли до росії та забули своє коріння

Зірки з України, яких давно сприймають як росіян

Деякі артисти з України почали будувати свою кар'єру у рф, через що тепер їх вважають росіянами. Посперечатися з цим важко, адже ці «українці» і самі давно забули своє коріння та батьківщину, а після повномасштабного вторгнення, як і після анексії Криму у 2014 році, мовчазно продовжили заробляти криваві російські рублі в країні-агресорці. Хоча хтось не просто мовчить, а активно підтримує путінський режим та розв'язану ним війну.

Так, наприклад, мало хто знає, що співачка Анжеліка Варум народилася та виросла у Львові, а актриса Мирослава Карпович із «Татусевих доньок» – у Бердянську. 

Анжеліка Варум

Співачка – уродженка Львова. Закінчивши школу, Варум поїхала вступати до Щукінського театрального училища в Москві, але підкорити столицю рф їй не вдалося, тому 17-річна Марія (саме так по-справжньому звуть артистку) повернулася до рідного Львова. Однак невдовзі успіх все ж таки посміхнувся юній виконавиці – вона дебютувала у програмі «Ранкова зірка», після чого стартувала її успішна сольна кар'єра. 

Після 2014 року вона жодного разу не виступала в анексованому Криму і робила це свідомо.

Крім того, після 24 лютого 2022-го Варум та Агутін навіть виступили на благодійному концерті U FOR UKRAINE на підтримку дітей, які залишили свої будинки через військові дії рф.

 

В онлайн-заході взяли участь музиканти з усього світу, а Варум представилася там українкою.

На росії ж артистів почали звинувачувати в тому, що вони надсилають фінансову допомогу ЗСУ, проте пара швидко спростувала ці слова. Зараз і Варум, і її зірковий чоловік мовчать про війну.

Мирослава Карпович

Немає сенсу заперечувати, що російський серіал «Татусеві доньки» мав велику популярність серед українських глядачів, попри те, що там, як пізніше почали аналізувати, принижували українців, намагаючись посіяти так званий «комплекс меншовартості».

Одну з головних ролей – старшу із п'яти сестер Машу Васнєцову – зіграла Мирослава Карпович, яка народилася у Бердянську Запорізької області.

 

Сім'я знаменитості переїхала до Москви, коли їй було вісім років.

 

З цього віку і розпочалася кар'єра Мирослави – спочатку модельна, а згодом акторська.

Про війну в Україні зірка вирішила мовчати. За більш ніж рік повномасштабної війни вона жодного разу не висловилася на цю тему, хоча раніше завжди досить трепетно відгукувалася про місце, де народилася.

Віталій Гогунський

Зірка серіалу «Універ» народився і виріс у Кременчуці, хоча у його паспорті у відповідній графі місцем народження вказано Одесу. Проте навчався та робив перші кроки у творчості Гогунський саме у Полтавській області. Щобільше, батько актора був депутатом міської ради Кременчука. 

Глядачі знають актора насамперед як тупого спортсмена Кузю з комедійного серіалу «Універ». Як виявилось, і в реальному житті Віталій розумом не відрізняється. Після повномасштабного вторгнення уродженець українського міста став одним із головних рупорів пропаганди. За останній рік він випустив кілька треків на підтримку росії та окупантів.

Любов Успенська

Народилася та розпочала свій творчий шлях співачка у Києві. Вона виступала в місцевих барах ще зовсім юною дівчиною. Навчалася у Київському музичному училищі імені Глієра. Проте українською артисткою шансоньє себе ніколи не називала, а от «патріоткою росії» – так. Довгі роки Успенська провела в еміграції в США, але все одно вважає рф своєю рідною країною.

Після повномасштабного вторгнення зірка шансону замовкла, а потім зрозуміла, що так у «улюбленій» росії її можуть не зрозуміти, тож почала вихваляти кривавий путінський режим і війну в рідній Україні, перетворившись на черговий рупор кремлівської пропаганди.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень