Корольова влаштувала цинічне шоу в кольорах рф і показала свій прапор: до чого тут СРСР (ВІДЕО)

На її виступі був пропутінський співак Кіркоров, якого артистка вважає своїм хорошим другом

Уродженка України співачка Наташа Корольова, яка відверто ігнорує геноцид свого народу, влаштувала цинічне шоу в кольорах прапора країни-агресора. На танцівниках із команди зірки були білі футболки, сині лосини та червоні чоботи.

Підтанцьовка артистки махала прапорами з обличчям самої Корольової та червоною зіркою. Відео з виступу співачки зʼявилося в соцмережах.

На сольному концерті, участь у якому взяв чоловік-путініст Корольової Тарзан, українка заспівала в оточенні танцівників, котрі були одягнені в кольори російського прапора.

 

На тлі цього проросійського цирку виднівся портрет самої виконавиці в червоній зірці та у вогні. Як відомо, червона зірка вважається символом Радянського Союзу.

На державному прапорі та гербі СРСР зображення червоної зірки було затверджено у 1923 році.

До речі, на виступі Корольової був присутній відомий пропутінський співак Філіп Кіркоров, якого артистка вважає своїм хорошим другом.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень