Зрадник України, який став затятим Z-патріотом, відмовився виступати на Кубку світу, бо не почує гімн росії

У 2009 він змінив громадянство з українського на російське

Чемпіон світу зі швидких шахів та чемпіон світу з бліцу Сергій Карякін, який у 2009 змінив громадянство з українського на російське, відмовився від виступу на Кубку світу під нейтральним прапором. Турнір має відбутися у столиці Азербайджану з 29 липня по 26 серпня

— Річ у тому, що на майбутньому турнірі я не зможу представляти свою країну, не зможу грати під своїм прапором і у разі успішного виступу не почую гімн росії.

 

Я категорично проти цього, моя позиція не змінюється, я її багато разів висловлював, – написав Карякін у себе у Telegram-каналі.

З початком повномасштабного вторгнення Карякін виступав за підтримку «СВО» та всіляко демонстрував z-символіку, за що отримав шестимісячну дискваліфікацію від ФІДЕ.

2 червня минулого року Карякін отримав державну нагороду країни-агресора. Цю подію в мережі назвали справжньою ганьбою і піддали сумніву офіційну причину такого рішення влади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень