Відома рівненська гімнастка виборола «бронзу» на Кубку світу 

Раніше Батрона принципово відмовилась стояти на одному п'єдесталі з російськими спортсменками  

Збірна України зі спортивної гімнастики здобула чотири нагороди на етапі Кубка світу, що пройшов у єгипетському Каїрі.

Етап Кубка світу у Каїрі став третім у сезоні 2022 року. І усі три етапи збірна України проводила під час повномасштабного вторгнення Росії, яке триває вже 26-у добу. Про це повідомляє Суспільне. 

Як і попередні два етапи Кубка світу, у Каїрі українським гімнастам також вдалося закінчити виступи з медалями. Україна здобула одразу чотири нагороди на турнірі.

На етапі у Каїрі збірна України виступила у складі п'ятьох гімнастів: Даніели Батрони, Юлії Касьяненко, Іллі Ковтуна, Романа Ващенка та Назара Чепурного.

 

Для 15-річної Касьяненко це був дебютний виступ на дорослому Кубку світу: на двох попередніх етапах вона не змагалася.

 

Здобути медалі вдалося чотирьом спортсменам з п'яти. Причому Касьяненко ще й дебютувала на Кубку світу із перемоги у вправах на колоді.

Загалом Україна виграла дві золоті медалі. Крім Касьяненко, нагороду найвищого гатунку здобув Ілля Ковтун у вправах на паралельних брусах - третя поспіль медаль українця саме у цій дисципліні на Кубках світу.

Усі результати України на Кубку світу в Каїрі

«золото»: Ілля Ковтун (паралельні бруси), Юлія Касьяненко (вправи на колоді)

 

«срібло»: Назар Чепурний (опорний стрибок)

 

«бронза»: Даніела Батрона (вправи на колоді)

З підсумками трьох етапів Кубка світу Україна має вже 14 медалей. Найуспішнішим за кількістю нагород залишається виступ у Досі, де українці здобули шість медалей.

Нагадаємо, 15-річна гімнастка Даніела Батрона, котра виборола третє місце у вправах на різновисоких брусах на Кубку світу у Досі, відмовилась підійматись на один п'єдестал з росіянками. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень