Зрадниця родом із Луцька: Україна домоглася скасування виступу російської балерини-путіністки в Словенії (ФОТО)

Вона відкрито підтримує політику Кремля

Виступ російської прими-балерини українського походження Світлани Захарової із у Словенії не відбудеться через протест України. Про це повідомило Міністерство закордонних справ України в офіційних соцмережах.

Задля скасування виступу прими-балерини Большого театру Світлани Захарової, яка підтримує російського диктатора Путіна та війну проти України, свої зусилля об'єднали посольство України в Республіці Словенія, представники словенських державних установ і українська громада у Словенії.

Російська культура — культура агресії, терору, експансії та пропаганди. Дякуємо нашим партнерам за недопущення поширення російського так званого „великого мистецтва“ на світових сценах та майданчиках, — йдеться в повідомленні МЗС.

Це не перший випадок, коли зусиллями України та українських громад вдається скасовувати виступу представників російської культури у світі. Так, у березні у Південній Кореї було скасовано виступ балету Большого театра, в якому брала участь Світлана Захарова.

Довідка

Світлана Захарова народилася у 1979 році в українському місті Луцьк, закінчила Київське хореографічне училище. Свій шлях на велику балетну сцену вона розпочала у Маріїнському театрі в Санкт-Петербурзі.

  • Захарова з 2007 року є членкинею партії Єдина Росія, депутаткою Держдуми РФ у двох скликаннях.
  • У березні 2014 року вона підписала листа на підтримку політики Путіна щодо російської військової інтервенції в Україну.
  • З січня 2023 року перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність.

Джерело: Патріоти України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень