Зрадниця родом із Луцька: Україна домоглася скасування виступу російської балерини-путіністки в Словенії (ФОТО)

Вона відкрито підтримує політику Кремля

Виступ російської прими-балерини українського походження Світлани Захарової із у Словенії не відбудеться через протест України. Про це повідомило Міністерство закордонних справ України в офіційних соцмережах.

Задля скасування виступу прими-балерини Большого театру Світлани Захарової, яка підтримує російського диктатора Путіна та війну проти України, свої зусилля об'єднали посольство України в Республіці Словенія, представники словенських державних установ і українська громада у Словенії.

Російська культура — культура агресії, терору, експансії та пропаганди. Дякуємо нашим партнерам за недопущення поширення російського так званого „великого мистецтва“ на світових сценах та майданчиках, — йдеться в повідомленні МЗС.

Це не перший випадок, коли зусиллями України та українських громад вдається скасовувати виступу представників російської культури у світі. Так, у березні у Південній Кореї було скасовано виступ балету Большого театра, в якому брала участь Світлана Захарова.

Довідка

Світлана Захарова народилася у 1979 році в українському місті Луцьк, закінчила Київське хореографічне училище. Свій шлях на велику балетну сцену вона розпочала у Маріїнському театрі в Санкт-Петербурзі.

  • Захарова з 2007 року є членкинею партії Єдина Росія, депутаткою Держдуми РФ у двох скликаннях.
  • У березні 2014 року вона підписала листа на підтримку політики Путіна щодо російської військової інтервенції в Україну.
  • З січня 2023 року перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність.

Джерело: Патріоти України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень