Навка – дружина Пєскова – виступала проти політики РФ: до чого тут Залужний? (ФОТО/ВІДЕО)

Навка – фігуристка родом із Дніпра

Раніше у Навки був інший чоловік

Екс-фігуристка Тетяна Навка – чемпіонка Турина-2006 у танцях на льоду – несподівано підтримала участь росіян в Олімпійських іграх у нейтральному статусі.

В інтерв’ю російським «РИА Новости» дружина прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова назвала «блюзнірством» позбавляти цієї можливості людини, яка йшла до неї від народження, – пише OBOZ.UA.

«Кожен глядач – не тільки в нашій країні, а й узагалі у світі – знатиме, що цей спортсмен із Росії. Наші громадяни плакатимуть від щастя, що цей спортсмен, незважаючи на всі складнощі, отримав можливість показати, що наша країна попереду планети всієї.

 

Якщо спортсмена не змушують висловлюватися або робити щось проти своєї Батьківщини, що в цьому (нейтральному статусі) поганого? Я нічого поганого не бачу», – заявила 48-річна Навка.

Навці -- 45, вона родом з Дніпра, але ще у 80-х її батьки переїхали до Москви

Така позиція ексфігуристки викликала бурхливу реакцію у російських уболівальників, оскільки пішла у розріз з «офіційною політикою партії». Так, збірна Росії з художньої гімнастики відмовилася від участі у міжнародних змаганнях без національної символіки, оскільки такі виступи вважатимуться ганьбою.

Користувачі припускають, як реагуватиме Пєсков на такі слова своєї дружини.

«Навка? Ми з нею розлучилися два тижні тому. Та й наш шлюб був суто номінальним", – відреагував Пєсков на сенсаційні слова Тетяни Навки», – жартують фанати.

У мережі дивуються, що Навка дозволила собі зробити такі заяви, які тягнуть на «зраду Батьківщини».

Тим часом у мережі обговорюють і прихід Кіркорова на черговий захід Навки, де він теж обіймався з Пєсковим:

На відео, яке поширюють в соцмережах, Пєсков обнімається з Кіркоровим а той йому розповідає що на скандальній «напівоголеній» вечірці у головної редакторки російського журналу «Плейбой», він довго не бук, бо його, начебто, «вразила вся та гидота».

Подають такий переказ пояснень Кіркорова Пєскову:

- У меня ума хватило туда дальше не пойти. Она меня пригласила, сказала, что будет НГ бал, дресс-код almost naked. Я заморочился на Dolce & Gabbana, Balenciaga.

 

А потом, когда я вошел и увидел это… Говорю, Катя, это моя помощница, только бэкстейдж и цветочки, и на выход», Вобщем, Филипп не виноват!

Залужний та антикорупціонерка Ярова

До речі, радниця Залужного та ще одна помічниця Главкома теж організували фотосесію в журналі «Плейбой» промотуючи ідею, що вік -- не завада -- для таких фотосесій.

Все це під егідою розіграшу відповідних постерів для збору коштів на ЗСУ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень