Борці з корупцією зруйнували роботу ТЦК та мобілізацію: «Українська правда» цитує Залужного (ФОТО)

Що це, дурість чи зрада?

Очікується, що на цьому тижні військове керівництво озвучить свій модифікований план мобілізації, а також і нові підходи до рекрутингу.

Тим часом «Українська правда» публікує матеріал про відсутність порозуміння між Залужним та Зеленським, наводячи, як один із прикладів, ситуацію, коли після гучного корупційного скандалу з воєнкомом Одеси, президент наказав звільнити всіх керівників обласних центрів комплектації та перевірити їхні статки.

ДАЛІ ЦИТАТА:

«Керівник ДБР Сухачов прийшов влітку на Ставку і почав доповідати, як класно звільнили воєнкомів. І після нього слово дали Залужному, який прям вишукано його мокнув: «Хочу подякувати правоохоронцям, тема корупції важлива. Але також хочу озвучити свіжі дані по мобілізації». А там різке падіння по всіх областях», – розповідає на умовах анонімності один із учасників того засідання.

 

Тобто те, що з політичної точки зору виглядало швидким і рішучим виконанням запиту суспільства на справедливість, насправді мало складні наслідки з точки зору військової.

Єдине, що «Українська правда» свідомо не зазначає:

Люди, які розкручують в Україні так звані «антикорупційні» скандали, це завжди – одні і ті ж люди, які типово отримують величезні заробітні плати від іноземних донорів.

Серед реальних результатів роботи таких «антикорупціонерів»:

  • Дискредитація України
  • Послаблення її позицій на різних переговорах та на міжнародній арені – в цілому.
  • Втрата активів та інші непоправні втрати для України такі як – припинення постачання озброєнь і та фінансової допомоги, що обертається – невдачами на фронті та загибеллю десятків тисяч наших вояків.

При цьому про корупцію нам говорять люди, у яких діти були працевлаштовані в українських олігархів, аби роками отримувати грубі гроші -- за що?...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень