ЗОШ та НВК більше не буде: у Рівному перейменують навчальні заклади (ПЕРЕЛІК)

В управлінні освіти дали перелік

33 навчальні заклади Рівного  з початку нового навчального року отримають нові назви.

Загальноосвітні школи та навчально-виховні комплекси перейменують у гімназії та ліцеї. Про це розповів начальник міського управління освіти Богдан Турович.

Богдан Турович
Богдан Турович

Ліцеї будуть як самостійні – 10-11 клас, так і ті, які у своєму складі матимуть гімназії та початкові школи, – зауважив головний освітянин міста.

Усі зміни будуть пов’язані з реформами, які тривають у навчальній галузі. Відповідно до них з початку нового навчального року в територіальних громадах не може бути загальноосвітніх навчальних закладів, зі ступенями, навчально-виховних комплексів  чи навчально-виховних об’єднань.

Цікаво, що у навчальних закладах, які отримають статус гімназії, не буде 10 та 11 класів. З 1 вересня у Рівному буде два такі заклади: Рівненська гімназія №10 (ред. – нині ЗОШ І-ІІІ ступенів №10) та Рівненська гімназія №16 (ред. – зараз це ЗОШ І-II ступенів №16).

 

Решта навчальних закладів отримають статус ліцеїв.

Напередодні постійна комісія з питань науки та освіти погодила перейменування навчальних закладів. Тепер цей перелік мають затвердити на найближчій сесії міської ради. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень