Рівнян схвилювала заява директора зоопарку

Вони і обурюються, і пропонують виходи з ситуації

Нагадаємо, що директор Рівненського зоопарку Олег Павлюк заявив, що місто втрачає їхній заклад, бо не отримує фінансування з бюджету.

Ось, як на це відреагували мешканці міста у соцмережі Фейсбук:

Людмила Семенович Ніяк не можуть нажертись в міській раді. Все їм мало. Навіть зберегти те, що маємо, і то не в змозі. Клич у Фейсбук "зоопарку бути" - підтримаємо продуктами і коштами. Хто чим, з миру по нитці - і буде зоопарк.

Olexandr Demchyk На всякі там розкопки, на тумбочки посеред міста гроші знаходяться, а на реально перлину міста, про яку лише добре згадують в багатьох містах, грошей немає!

Віталій Сел Olexandr Demchyk, Олександре, та тут справа не у відсутності коштів. 2 млн -це копійки. Скоріше за все, вже хтось око положив на територію - дуже ласий шмат землі. А у політичних потвор - жодних цінностей.

Зорян Наумець Новому житловому мікрорайону з чудовою назвою "Зоопарк" бути?

Denis Aleynikov Нащо мучити цих нещасних тварин? Скасувати зоопарки і цирки, як он в Італії. Чого тварини мають страждати, щоб хтось за гроші на них дивився? Дуже негативно ставлюся до зоопарків та цирків.

Oksana Budnyk Denis Aleynikov Згодна з вами. Нещодавно була в зоопарку, і в очах тварин - тільки біль та туга.((Вийшла з двояким відчуттям...

Максим Цимбалюк Denis Aleynikov дістали ці сопливі захисники. По-перше, в зоопарку тварини живуть у спецвольєрах, де їм доволі комфортно. По-друге, ти пропонуєш усипити всіх цих тварин? Бо вони вже не зможуть жити в природі. Та й транспортувати їх туди ніхто не буде. Про це ти, звичайно, не подумав?

Людмила Макєєва Так квитки в зоопарк - платні. Де ж гроші?У вихідні в зоопарку - валом людей. А підприємці, що орендують площі, де ж прибуток?

Юра Пивоварчук Людмила Макєєва валом людей - то тільки в суботу і неділю. А тварини їсти хочуть кожен день і навіть взимку. А ще - зарплата.

Людмила Макєєва Юра Пивоварчук Зробити фестиваль, поставити скриньки для пожертв, зробити аукціон з цікавими лотами ......Можна зробити акціі для шкільнят і т.д.

Дина Мазуркевич Як можна? Це ж не якесь будівництво??!! Це живі істоти, які повністю залежать від людей!!!! Негайно заяву до природоохоронних і зоозахисних організацій і ще кудись! Розголос і юридичний супровід!

Nikola Kshatunski Зачем им тот зоопарк?!. И зачем вообще Украине те зоопарки?..Украина - это как Сомали, что успел украсть, то твоё!.. ))))

Alla Losik Час змінювати формат зоопарку, бо це - машина, яка з'їдатиме мільйони. А яка користь від того, кому?

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: зоопарк
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень