Рись із рівненського зоопарку хочуть забрати

А от віддавати - ні

Хижака Бориса з зоопарку Рівного хочуть забрати.

Права на тварину заявив чоловік із Житомира. Днями він звернувся до екологічної інспекції Поліського округу з відповідною заявою.

Про це одразу сповістили керівництво рівненського зоопарку, в якому нині перетримують рись. За словами директора установи Олега Павлюка, пред’явлені начебто власником звіра документи викликають сумніви, тож віддавати його він не хоче:

З’явився власник, який претендує на неї, але наскільки мені відомо, документи, які він надав, не відповідають дійсності. Тому я проти того, аби її віддавати, екологічна інспекція мене підтримує.

Так виглядала рись, коли її тільки привезли у рівненський зоопарк

Я буду наполягати на тому, щоб її нам залишили, бо усі ці маніпуляції, які зараз відбуваються, не виглядають правдоподібно. Тому я переживаю за її долю, - наголосив він.

Олег Павлюк зазначив, що термін карантину вже скінчився, а інші зоопарки й досі не відгукнулися. Тож, імовірно, рись Борис таки залишиться у рівненському зоопарку. У цьому випадку для нього збудують окремий вольєр.   

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень