У зоопарку Рівного місяць гостюватиме Борис (ФОТО)

Хижак йде на контакт

Учора ввечері у рівненський зоопарк доставили травмовану рись.

Нагадаємо, днями хижака помітили у житомирському гідропарку і викликали на місце екологів.

У тварини була пошкоджена лапа. Спочатку йшлося про перелом, однак виявилося, що це тільки вивих. Його успішно вправили іногородні спеціалісти.

Більше про нового підопічного розповідає директор зоопарку Олег Павлюк:

Це хлопчик. Ми не можемо точно визначити його вік, але приблизно рисі три роки. Швидше за все, він не з природи, а утримувався десь у домашніх умовах.

 

Найближчий місяць він перебуватиме у нас на карантині. За цей час рисі зроблять відповідні щеплення. І протягом цього періоду екологічна інспекція встановлюватиме його подальшу долю: чи залишиться звір у нашому зоопарку, чи, можливо, знайдеться його власник, або ж ми передамо його до іншого зоопарку. Тому що в природу, швидше за все, йому дороги вже немає, бо він занадто ручний.

Керівник установи зазначив, що рись почувається добре і нормально харчується. Так, дика кішка охоче поласувала курятиною.

До слова, хижака звати Борис, однак працівникам зоопарку це ім’я не дуже до вподоби, адже вони не люблять називати тварин людськими іменами.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень