«Золотий кілометр»: 1 км теплотраси у Рівному ремонтуватимуть за 25 млн грн

При тому, що інші 5,5 км обійдуться втричі дешевше

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Міська влада нарешті хоча б у документах згадала про підготовку до зими. Напередодні на офіційному сайті з’явився проєкт рішення виконкому, яким пропонується внести зміни до попереднього документа «Про підготовку об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період».

Один із додатків виклали у новій редакції. У цій завуальованій фразі ховається всього один пункт, зате коштує він майже 25 млн грн. Це удвічі більше, ніж оцінювали раніше заплановані заходи усі разом (в т.ч. й заміна майже 5,5 км аварійних ділянок тепломереж і мереж гарячого водопостачання, які мало провести ТОВ «Рівнетеплоенерго»).

 

Витратити цю грандіозну суму мають на капремонт і реконструкцію теплотраси та мереж гарячого водопостачання, протяжністю всього трохи більше кілометра.

 

Різниця між тими 5 км вартістю 7 млн грн і 1 км за 24 млн грн полягає у тому, що 5 км – то справа ТОВ «Рівнетеплоенерго», а той один кілометр має робити Департамент інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради.

Ми надіслали запит, щоб дізнатися, що це за «золотий кілометр». І сподіваємося, що це питання зацікавить і членів виконкому

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень