Знову готував наркотики та зберігав зброю. 53-річного порушника зі Здолбунова не затримували (ФОТО)

Усе вилучене відправили на експертизу

Здолбунівські поліцейські вилучили під час обшуку зброю та нарковмісні пігулки у чоловіка, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Про це інформує відділ комунікації обласного управління Нацполіції:
 

- На підставі ухвали суду слідчі Здолбунівського відділення поліції 29 травня слідчі провели обшук за місцем проживання 53-річного жителя району.

В будинку чоловіка виявили 26 нарковмісних таблеток, металеву трубку та фольгу із нашаруванням речовини темно-коричневого кольору, два пістолети, вісім патронів, а також листки призначення наркотичних засобів.

Усе вилучене відправлене для проведення експертизи, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення мешканцю Здолбунівщини про підозру.

За фактом незаконного поводження зі зброєю слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Крім того, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні порушеного проти цього ж чоловіка за фактом виготовлення та збуту психотропних речовин.

Правоохоронці додають, 53-річний чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень