Спільників рівненських наркозбувачів виявили у Києві. Серед медиків

Оперативники провели вісім обшуків у аптеках міста Києва

Оперативники управління протидії наркозлочинності в Рівненській області провели вісім обшуків у аптеках міста Києва, де наркозбувачі скуповували наркотики. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Днями працівники поліції області за процесуального керівництва прокуратури Рівненщини провели санкціоновані обшуки у п’ятьох медичних закладах столиці, де майже в кожному з них усі четверо зловмисників перебували на обліку та отримували рецепти. Під час обшуків поліцейські вилучили медичні картки пацієнтів та іншу документацію.

Також були обшуки й у трьох аптеках, де були придбані наркотичні та сильнодійні лікарські засоби.

 

Під час слідчої дії правоохоронці вилучили 319 рецептів, що видавалися впродовж орієнтовно пів року.

Нагадаємо, у березні цьогоріч поліцейські викрили групу осіб, які на Рівненщині займалися збутом нарковмісних таблеток. Встановлено, що наркобізнес організував 36-річний житель Здолбунова, залучивши до «справи» ще трьох місцевих жителів.

У чотирьох зловмисників, які перебувають на замісній терапії, провели шість санкціонованих обшуків. 

Поліцейські вилучили 106 пігулок наркотичного засобу «бупренорфін», 23 пігулки сильнодійних речовини «димедрол» та 200 грамів марихуани, загальна вартість яких за цінами «чорного» ринку становить близько 20 тисяч гривень.

36-ти та 31-річного здолбунівчан правоохоронці затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі повідомили обом про підозру у незаконному збуті наркотичних речовин. Суд обрав їм запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення застави по 168 000 та 32 000 гривень відповідно. Обоє нині перебувають у слідчому ізоляторі.

Особи двох інших спільників також встановлені, вирішується питання про повідомлення обом здолбунівчанам про підозру за аналогічні злочини.

Досудове розслідування триває.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень