Знову непоправна втрата: Внаслідок мінометного обстрілу загинув 36-річний солдат з Рівного

Вічна пам’ять і слава Герою!

У понеділок 18 липня Рівне втратило ще одного свого захисника.

Внаслідок мінометного обстрілу поблизу Авдіївки загинув 36-річний солдат Павло Мельничук, повідомляє Рівненський ОМТЦК та СП.

Які ж страшні жнива справляє клята смерть в Україні, майже в кожну домівку приносячи страшне сповіщення... Смерть... Так вже випало, видно, нам на роду, помирати за просте бажання жити...

 

Знову сповіщення родини... Знову непоправна втрата... Знову навіки овдовіла дружина, Наталія Борисівна, проведе в останню дорогу свою другу половинку... Ні жодні слова співчуття чи втіхи не применшать її болю, а лише час, хоч на трішки, та притупить його....

 

Кажуть, Господь завжди забирає до себе кращих... Таким був і наш вірний побратим, що навіки залишив наш стрій та поповнив Небесне військо! – йдеться у повідомленні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень