Винаймали разом квартиру: знайома Кароль розповіла, яка вона сусідка

А сусідка, виявляється, також популярна

Хореограф і танцівниця Яна Заєць, яка брала участь у "Танцях з зірками" разом з Іраклі Макацарія, поділилася несподіваними спогадами про Тіну Кароль. Виявляється, в студентські часи дівчата разом винаймали квартиру в Києві.

Про це Яна розповіла в третьому епізоді шоу пародій "Ліпсінк баттл", куди прийшла підтримати свого колишнього партнера по танцях Іраклі. Кароль же є ведучою проєкту.

Заєць повідала про те, якою Кароль була сусідкою і скільки вона зазвичай спала. За словами хореографа, вже тоді співачка дуже багато працювала.

Я знаю Тіну такою, якою ніхто ніколи не бачив і не знає. Це людина, яка не спала, не їла. Ця людина писала музику постійно. Я пам'ятаю, як о третій годині ночі будила, говорила: "Послухай, будь ласка, я написала".

 

Це Тіна писала пісні. Вона спала по дві-три години. Це людина, яка жила і хотіла стати артисткою. Я тільки хочу сказати, що зараз мало артистів, які працюють, як працювала Тіна Кароль, - розповіла Яна.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень