Знайшла свого пса через 11 років: неймовірна історія відданості (ВІДЕО)

Собака втік ще у 2009 році

У Києві жінка знайшла пса через десятиліття після розставання з ним. Серафима Петрова упевнена, що вона нарешті отримала назад свого чотириногого друга. Собака, злякавшись під час прогулянки, втік ще в 2009 році.

Про довгий шлях вихованця, на ім'я Карат, додому повідомляє ТСН.

Жінка підібрала цуценя-безпритульника на Гідропарку, виходила, вилікувала. Але ідилія тривала близько року. Одного разу під час прогулянки хтось кинув петарду і Карат від переляку зірвався і втік.

Через багато років, Серафима побачила фото пса в інтернеті. Його на піклування взяли волонтери після того, як він потрапив під колеса авто. Проте тоді вже для Карата знайшли господарів - у Білій Церкві.

Пізніше пес опинився в Ірпені, де з ним жорстоко поводилися. Господиня посадила собаку на ланцюг і била. Волонтери відібрали у неї Карата і повернули Серафимі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень