Знай наших: У Забайкальському краї рф українські заробітчани зробили з цегли на військкоматі герб України (ФОТО)

А вони його і не можуть ліквідувати, бо «дорого»

У російському місті Могоча, що у Забайкальському краї, на будівлі військкомату помітили тризуб, як на гербі України. Населений пункт розташований за 7,5 тисяч кілометрів від кордону нашої країни.

Очільниця міста Наталія Веко розповіла, що герб з цегли виклали ще у 80-х роках і зробили це українські будівельники. Жінка відмітила, що з цього приводу вже велися дискусії, але тризуб все-таки залишили, бо прибирати його було дуже проблематично: 

- Будівлю було збудовано ще у 80-ті роки або у 90-ті. Будували її українці. Тризуб викладений із цегли, він опуклий. Його не можна просто зафарбувати.

 

Коли надійшло перше повідомлення про це, було повідомлено органи. Була велика дискусія. Були прихильники того, щоб його прибрати, і того, щоб його залишити, – заявила Веко.

Наразі перемовин щодо реконструкції будівлі і ліквідації герба України з військкомату в російському місті також не йдеться.

Джерело: Дивогляд 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень