Знаки зодіаку, яких ощасливить цей березень

Кожному з них по-своєму поталанить

Стрілець

Уже з перших днів весни Стрільців очікує новий етап у житті, який принесе багато знакових подій і змін.

Особливо сильно представникам цього знаку зодіаку пощастить у фінансовій сфері: за свою старанну працю вони отримають стократну винагороду.

Астрологи зазначають, що багатство накриє їх з головою, як тільки Стрільці усвідомлять, що для них найважливіше і чого вони прагнуть понад усе.  

Кардинальні зміни зірки віщують Стрільцям і в особистому житті.

Особливо потішаться ті, хто досі не має другої половинки: майбутня поїздка обіцяє доленосну зустріч, яка переверне усе життя, наповнивши його щастям і достатком.

Основне, на чому загострює увагу астролог, постаратися відпустити своє минуле: нехай усі переживання та негаразди лишаються позаду, де їм і місце.

Водолій

До настання весни Водолії були обмежені у фінансах, однак вже у березні на них чекає приємний сюрприз.

У перші ж дні нового місяця у представників цього знаку з'явиться можливість відкладати частину зароблених коштів на важливу покупку.

Астрологи  кажуть, що в основній сфері діяльності Водоліїв настане період стабільності - усе буде просто і прозоро, як і заплановано.

Водоліям більше не доведеться зводити кінці з кінцями, постійно ставлячи себе у незручне становище. Найкраще у такий період здійснити свої давні бажання й знатно «відірватися».

Риби

Для Риб весна - це справжній колообіг знакових подій. На всіх представників цього знаку зодіаку просто звалиться несподіване багатство.

Зірки ясно вказують на великий разовий виграш або подарунок від заможного родича.

Фінансова стабільність очікується ближче до середини березня, тож аби не злякати приплив грошової енергетики, Рибам доведеться трохи потрудитися й набратися терпіння – воно того варте.

Крім того, астрологи прогнозують представникам цього знаку й «прорив» в особистому житті.

Якщо хтось досі не зустрів свою прекрасну половинку, це обов’язково станеться вже цього березня.

 

Для тих же Риб, які давно і безповоротно закохані, зірки віщують ще більший виграш: найімовірніше, скоро у їхній сім’ї буде поповнення.

Джерело - Ukr.media

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень