5 найгірших днів у березні 2020 року

Цих дат варто остерігатися

Бувають дні, коли все валиться з рук і зовсім нічого не виходить.

Цього березня таких буде лише п’ять.

6 березня — день зриву планів

 

Поки Місяць зростає і знаходиться у Знаку Рака, можуть відбутися найдивніші речі у роботі та бізнесі. Не оминуть неочікувані зміни й любовну сферу.

Цілком можливо, що заплановане на цей день зірветься, а натомість з'являться якісь нові потреби.

Та все ж, у цей день не варто відмовлятися від задуманого. Просто, якщо раптом щось не складеться – будьте заздалегідь готовими.

13 березня — п'ятниця 13-те

 

Це буде найнебезпечніша п'ятниця не лише березня, а й усієї весни 2020 року.

Попри позитивний настрій Місяця у цей день, проблеми можуть з'являтися буквально нізвідки. Вирішувати їх варто максимально швидко, не відкладаючи нічого на потім.

У цей день залишитися на плаву вийде лише у відповідальних людей, які вміють змушувати себе діяти, попри втому і бажання відпочити у п'ятничний вечір.

19 березня — час творчого застою

 

У цей четвер багато людей можуть відчути проблеми, пов'язані з пам'яттю. Це відіб'ється на інтелектуальній роботі, творчості та навчанні.

Студентам у цей день бажано не займатися підготовкою до іспитів, а сфокусуватися на чомусь іншому. Важче просуватиметься робота й у викладачів і тренерів.

Цього дня краще не перевантажувати себе роботою і більше відпочивати. Найкраще, якщо вам вдасться зробити цей день вихідним.

24 березня — день потужного енергетичного дисонансу

 

Місяць буде в самому початку фази зростання. Несприятливий Молодик принесе нам чимало зайвих турбот і негараздів, особливо у плані емоційного стану й здоров'я.

Чимало людей відчують безпричинну тривогу, а реальні проблеми ставатимуть ще неприємнішими, ніж є насправді. Астрологи та експерти радять уникати поспішного прийняття рішень, а ще - прагнути до взаєморозуміння з іншими людьми.

Будь-які сварки у цей день можуть привести до дуже неприємних наслідків у майбутньому.

28 березня — час спалахів ревнощів і заздрості

 

Телець і висхідний Місяць не поєднуються один з одним. Через це 28-го числа можуть виникати безпідставні ревнощі і бажання критикувати один одного.

Для закоханих це буде день справжніх випробувань. Ті, хто уже давно знайшов свою половинку, можуть особливо не перейматися, а от людям, які тільки-но з'їхалися або переживають період прохолоди, варто задумуватися над кожним своїм словом.

Крім того, деякі проблеми можуть зустрітися на шляху у людей, схильних до заздрощів. Їх продуктивність неабияк впаде, а настрій - погіршиться. Можливі зриви планів і навіть поява нових конфронтацій.

За інформацією Ukr.Media

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень