Знаки долі – Стрільцям, надто грайливий настрій – Рибам: гороскоп на 29 липня

А Леви отримають задоволення від роботи у вихідний

ОВНИ

Навіть якщо ви будете вкрай чимось стурбовані або незадоволені, не поспішайте розпрощатися з причиною ваших переживань. Будьте обережні, приймаючи важливі рішення. 

ТЕЛЬЦІ

Намагайтеся відгородитися від думок і людей, які можуть принести хвилювання. Більше часу приділяйте собі та тим справам, які вам до душі. 

БЛИЗНЯТА

Зробивши комусь добро цього дня, ви одразу ж отримаєте щось приємне у відповідь. 

РАКИ

Не варто весь свій вільний час просиджувати вдома, бо впустите щось цікаве та важливе. Уникайте довгих суперечок і не нав'язуйте іншим свою точку зору.

ЛЕВИ

Попри вихідний, ви отримаєте велике задоволення, виконуючи якісь робочі справи. Також намагайтеся гарно виспатися.

ДІВИ

Якщо у вас немає можливості присвятити день собі, то виконуйте тільки найнеобхідніші справи й не беріть на себе зобов'язань. 

ТЕРЕЗИ

Вам треба навчитися чекати. Ви зможете отримати те, чого хочете, але зараз не час діяти. Вас чекає знайомство з впливовою людиною - саме ця особа допоможе у реалізації задуманого.

СКОРПІОНИ

Не робіть нічого, до чого не лежить душа. У взаєминах з коханою людиною проявіть більше тепла, такту й поступливості. У іншому випадку можуть виникнути конфлікти. 

СТРІЛЬЦІ

У вас є шанс змінити своє життя. Головне, щоб ви помічали різні знаки долі. Цього дня ви можете зміцнити свій авторитет.

КОЗОРОГИ

Зараз вам не варто вступати в словесні баталії. Ваша здатність переконувати людей на якийсь час ослабне, і ви самі можете піддатися чужому впливу. Особисті проблеми не поспішайте вирішувати зопалу - можете самі собі нашкодити.

ВОДОЛІЇ

День буде вдалим, якщо ви не будете піддаватися на негативні настрої інших. Намагайтеся відгородитися від людей, які постійно скаржаться.

РИБИ

Ви зможете проявити себе з несподіваного боку й здобути схвалення близьких. Але не перестарайтеся, бо цього дня настрій у вас буде дуже грайливий.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень