Сила та рішучість – Дівам, спокуса – Близнятам: гороскоп на 23 липня

А ще для багатьох цей день стане днем переосмислення та усвідомлення

ОВНИ

Уникайте будь-яких змін, адже вони можуть обернутися зовсім не тим, на що ви сподіваєтеся. Покладіться на старі зв'язки, які цього дня несподівано відкриють нові перспективи. 

ТЕЛЬЦІ

Доля буде прихильною до вас. Зорі не рекомендують поспішати з прийняттям рішень, оскільки процес переосмислення може виявитися досить тривалим. 

БЛИЗНЯТА

Вас підстерігатиме спокуса. Постарайтеся не робити того, про що незручно розповісти навіть близьким. 

РАКИ

Уникайте цього дня спілкування з імпульсивними та агресивними людьми. А їх навколо вас буде багато. Бережіть свої нерви.

ЛЕВИ

Ви поставите перед собою цілком реальну ціль, але способи реалізації можете вибрати не найкращі. У результаті можуть виникнути труднощі. 

ДІВИ

Багато турбот чекає вас цього дня, але це не зіпсує вам настрою. Навпаки – ви зрозумієте наскільки сильною та рішучою людиною ви є.

ТЕРЕЗИ

Закінчується період протистоянь. Нарешті ви зможете відпочити, бо найближчим часом ніхто не зазіхне на те, що належить вам.

СКОРПІОНИ

Ви бачите як збільшується кількість справ. Не відкладайте їх більше й намагайтеся зробити максимум вже цього дня. Інакше можуть виникнути проблеми.

СТРІЛЬЦІ

Це день усвідомлення. І своїх помилок у тому числі. Проаналізуйте те, що відбувається у вашому житті й відмовтеся від того, що заважає вам рухатися вперед.

КОЗОРОГИ

Саме час стати добрішими. Проявляйте милосердя, не відповідайте відмовою на прохання про допомогу. 

ВОДОЛІЇ

Зараз будь-які конфлікти можуть загостритися, але якщо ви відкладете з'ясування стосунків, то уникнете скандалу.

РИБИ

Цей день призначений для приємного: для побачень або зустрічей з близькими людьми. Тому не варто просиджувати його в інтернеті.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень