Проблеми через недоброзичливців – Терезам, «покірне теля» – Тельцям: гороскоп на 19 липня

А Овнів підбиватимуть на обман

ОВНИ

Хтось може схиляти вас на шлях обману, однак, щоб вам не обіцяли, залишайтеся чесними. Це допоможе вам уникнути незручних моментів і докорів сумління.

ТЕЛЬЦІ

Якщо хочете домогтися свого, то дійте тихо та дуже обережно. Намагайтеся не показувати свій характер і догодити потрібним людям.

БЛИЗНЯТА

Не будьте надто вимогливими до близьких. Вам варто бути спокійнішими, бо ваші претензії однаково нічого не змінять.

РАКИ

Якщо не втратите рішучості, то досягнете відмінних результатів. Але уникайте ризику та надмірних фізичних навантажень.

ЛЕВИ

Не варто надавати особливого значення усьому, що почуєте. І навіть не намагайтеся сперечатися з кимось, бо тільки наживете собі ворогів.

ДІВИ

Недоброзичливці працюють проти вас, але ви зможете уникнути неприємностей. Вам допоможе здатність з легкістю вловлювати все, що відбувається.

ТЕРЕЗИ

Цього дня може виникнути ряд проблем, спровокованих діяльністю заздрісників. Їм вдасться дізнатися те, що ви хотіли приховати від сторонніх очей. Ці події можуть призвести до негативних змін у вашому житті.

СКОРПІОНИ

Будьте обережні, адже може виникнути незручна ситуація, яка може внести негативні зміни в особисті стосунки. Не дозволяйте тиснути на себе та контролюйте емоції.

СТРІЛЬЦІ

Сприятливе розташування зірок дозволить вам проявити свої здібності. Зростуть успішність, комунікабельність, швидкість реакції.

КОЗОРОГИ

Це буде напружений день, який перевірить ваші життєві принципи. Не виключено, що на вас впаде тягар нових турбот і обов'язків.

ВОДОЛІЇ

Якщо вам вдасться вистояти та уникнути скандалу на роботі, то успіх найближчим часом вам забезпечений. Будьте мудрими.

РИБИ

У вас цього дня буде чимало можливостей змінити своє життя. Краще не відтягувати момент прийняття рішень.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень