Любовні пригоди – Тельцям, протекція – Рибам: гороскоп на 24 липня

А Левам знадобиться витримка

ОВНИ

Не вимагайте від себе надто багато. Відкладіть справи, якщо відчуєте, що втомилися. День буде легким для людей, які вміють пристосовуватися до обставин. 

ТЕЛЬЦІ

Не впустіть шанс поспілкуватися з тим, хто вам симпатичний. Не виключені нові романтичні пригоди. 

БЛИЗНЯТА

Зараз вдалий час для реалізації планів та ідей. У своїх діях постарайтеся не допускати недбалості. Утримайтеся від критики й образливих висловлювань на адресу оточуючих.

РАКИ

Ви можете відчувати невдоволення собою або тим, що вас оточує. Ймовірно, це через вашу завантаженість. Намагайтеся більше не брати на себе зайвих зобов'язань і не завантажуйте себе надмірно. 

ЛЕВИ

Для досягнення мети вам знадобиться уся ваша дипломатичність. Протягом дня вам доведеться підлаштовуватися під настрій оточуючих. 

ДІВИ

Цього дня у вас є шанс вигадати щось, що дозволить підняти настрій не тільки собі, а й тим, кого ви любите. Організація та підготовка сюрпризу принесе вам чимало радісних хвилин.

ТЕРЕЗИ

Вам вдасться вирішити серйозні питання. Але для початку потрібно правильно зорієнтуватися в ситуації, а вже потім діяти. 

СКОРПІОНИ

Зараз вам головне правильно розрахувати свої можливості. Вас чекає багато приємних переживань, яскравих вражень і спілкування. Також це сприятливий час для покупок.

СТРІЛЬЦІ

Вам вдасться знайти гідне застосування своїй енергії. Накопичилося багато справ, які неодмінно потрібно довести до кінця. Постарайтеся знайти час для зустрічі з людьми, які можуть вплинути на вашу кар’єру.

КОЗОРОГИ

Не варто засиджуватися на роботі, оскільки вдома теж доведеться попрацювати. У жодному разі зараз не варто з'ясовувати стосунки з коханою людиною - якщо ви не впевнені, що готові почути закиди на свою адресу, то краще не починайте суперечок.

ВОДОЛІЇ

Ви зіткнетеся з перешкодами на роботі. Можливі конфлікти з колегами через заздрість, але не поспішайте скаржитися керівництву.

РИБИ

Цей день принесе вам професійні досягнення та успіхи. Зараз найкращий час для того, щоб зосередитися на питаннях, пов'язаних з кар'єрою. Деякі представники цього знаку зможуть розраховувати на протекцію.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень