Знаходила навіть «Буки»: на Київщині жінка ціною життя допомогла ЗСУ знищити близько 100 одиниць техніки ворога

Справжній героїзм

У Мотижині 70-річна місцева жителька успішно наводила артилерію ЗСУ на російську техніку. Завдяки старанням безстрашної жінки вдалося знищити близько 100 одиниць важкої техніки ворога.

Жінка мешкала в одній із крайніх хат Мотижина. Геройка виходила до ворогів та рахувала ворожу техніку. А тоді поверталася в оселю й телефонувала синові в Тероборону.

Телефоном жінка пояснювала, де та у якій кількості розташована російська техніка. Іноді збивалася у підрахунках. Тоді поверталася до воріт та ще раз фіксувала ворожу техніку.

 

Жінка повідомляла приблизні координати. Її син передавав цю інформацію українським захисникам та захисницям. Завдяки місцевій жительці вдалося вполювати навіть два «Буки» – зенітні ракетні комплекси. Окрім того, знищили станцію, яка глушила зв'язок.

Результатом її роботи стало знищення близько 100 одиниць важкої техніки ворога. Військові визнають, що завдяки її діям окупанти не змогли пройти далі населеного пункту, – мовиться у повідомленні.

Однак російські окупанти зрозуміли, хто це робить. Хату безстрашної місцевої жительки зрівняли з землею. Російські нелюди переїхали оселю танками.

 

Жінка загинула.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень