Зменшити суми з бюджету на ремонти ліфтів хочуть мешканцям Рівного

Для цього депутатам міськради пропонують внести зміни до Муніципальної програми сталого розвитку

Досі на ремонти ліфтів в межах цієї програми збиралися надавати 85% вартості ремонту ліфта з міського бюджету, решту мали фінансувати мешканці. Адже, за наполяганням голів ОСББ, рішення про такий відсоток співфінансування ухвалила міська рада у січні.

Але, як пояснив на засіданні бюджетної комісії міськради начальник міського управління економіки Микола Кирея, міський голова доручив зменшити бюджетне фінансування до 80% вартості ремонту ліфта. Це, пояснив,

вивільнить додаткових  1,5-2 мільйони гривень. Тож більше ліфтів можна буде відремонтувати. Адже ремонт одного ліфта коштує від 300 тисяч до 1 мільйона гривень. І нині вже надійшла 51 заява на ремонт ліфтів загалом на 37 мільйонів гривень.

З цим не був згодний депутат міськради Олександр Довжаниця:

Люди ж, які подавали проекти, розраховують на свої кошти. А тут – хоп – по факту взнають, що воно вже зовсім інше.  І хтось може не розрахує на ті суми. І що тепер? Вони ж то вже подали з того розрахунку, який вони мали.

Олександр Довжаниця

Втім, бюджетна комісія зважила на те, що зменшення бюджетного фінансування дозволить відремонтувати більшу кількість ліфтів. І підтримала пропозицію Миколи Киреї.

Яке рішення з цього приводу ухвалить міськрада – стане відомо на сесії.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень