Зменшити фінансування на ремонти ліфтів у багатоповерхівках пропонують у Рівному

Йдеться про кошти з міського бюджету

На одній з попередніх сесій міськрада встановила, що в межах Муніципальної програми сталого розвитку на ремонт ліфтів

з міської казни надаватимуть 85% вартості ремонту, решту 15% - платитимуть мешканці будинку.

На засіданні комісії міськради з питань міського господарства начальник міського управління економіки Микола Кирея пояснив, що зменшити бюджетне фінансування пропонує міський голова Володимир Хомко з такої причини:  

Проблема в тому, що відразу після прийняття цього рішення міськради голови ОСББ почали переписувати заявки на ремонт ліфтів, оскільки значно дешевше обійдеться. І на сьогодні зі 145 заявок, прийнятих нами для розгляду, понад 50 заявок стосується ремонту ліфтів.

За словами Миколи Киреї, якщо змінити співвідношення фінансування на ремонт ліфтів, щоб 80% давало місто, 20% - мешканці, то, можливо, вивільняться кошти на збільшення кількості проектів, які зможуть профінансувати.

До речі, на 145 проектів Муніципальної програми місто мало б дати понад 90 мільйонів гривень. Але, говорили депутати, може бути й таке, що реально грошей зможуть надати лише третину від потреби.

Оскільки у Рівному Муніципальна програма успішно працює, зменшити фінансування на ремонти ліфтів комісія з питань міського господарства не погодилася.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Ліфтиліфт
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень