Зіркові втрати: відомі українці, яких не стало у 2023 році

Зірки, які померли 2023-го

2023-й ще не закінчився, а вже приніс нам безліч горя і втрат. Цей рік залишив українців без багатьох зірок, які надихали нас своєю творчістю, чиїми досягненнями ми пишалися, чиї імена вписані в історію.

Ніна Матвієнко

Про смерть Ніни Матвієнко стало відомо 9 жовтня. Фанати навіть не здогадувалися про те, що у зірки є проблеми зі здоров’ям, але як з’ясувалося пізніше, вона декілька місяців почувалася дуже погано, а колеги наполегливо радили їй лікуватися.

Родина натомість попросила не згадувати про те, як артистка проводила свої останні дні. З співачкою попрощалися в київській філармонії. Подейкували, що черга була настільки великою, що простяглася вздовж усієї вулиці. Але на жаль, не обійшлося і без бруду. Після похорон артистки на поверхню почали впливати доволі скандальні деталі її життя.

Сергій Сивохо

Сергій Сивохо пішов з життя у німецькій лікарні. Причина смерті — поліорганна недостатність. Новина про відхід чоловіка на той світ одразу ж наробила багато шуму, але пізніше була спростована. Мовляв, чоловік не помер, а його родина просто отримала запит на відключення Сергія від апаратів життєзабезпечення.

Ян Табачник

Ян Табачник також пішов з життя дуже несподівано, а про смерть чоловіка повідомив журналіст Дмитро Гордон, не забувши пригадати про те, що вони були близькими друзями. Віртуоз-акордеоніст останні роки вів доволі тихий образ життя та зайвий раз не показувався в інформаційному просторі.

Сергій Гладков

19 жовтня стало відомо про смерть популярного актора Сергія Гладкова. Причина смерті наразі невідома. Його не стало у віці 60 років. Про це повідомив актор творчої групи “Каламбур” Вадим Набоков на своїй сторінці у Facebook. Зазначимо, Гладков був одним із акторів, творців та сценаристів гумористичної програми “Каламбур”.

Євген Щавлінський

У віці 25 років помер учасник 8 сезону музичного проєкту “Голос країни” Євген Щавлінський. Причиною смерті співака стала онкологія, з якою він боровся 2 роки. У 2021 Євген одружився. Дружина підтримувала його на нелегкому шляху боротьби з раком.

Юрій Потапенко

У цьому році також не стало актора театру й кіно, режисера Юрія Потапенко. Артист передчасно помер через проблеми із серцем.

Олексій Хільський

Війна забрала життя актора Олексія Хільського, відомого за ролями в серіалах «Лікар Ковальчук», «Нюхач» та інших. 35-річний чоловік воював у складі 46-ї окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ.

Олександр Востряков

Багаторічний соліст Національної опери України та професор НМАУ ім. Чайковського помер у 79 років. Причина його смерті не називається.

Ольга Кузьменко

У вересні померла українська письменниця та освітянка, мама Кузьми Скрябіна Ольга Кузьменко. Ще навесні жінка захворіла і тривалий час була у лікарні. Згодом її виписали додому. Перед смертю у мами Кузьми підскочив тиск і її забрала швидка, де і зупинилося її серце.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень