«Догулялась»: Тоня Матвієнко розсекретила, як батьки відреагувала на її вагітність у 16 років (ВІДЕО/ФОТО)

Артистка боялась реакції батьків

У 16 років донька народної артистки Ніни Матвієнко завагітніла від хлопця, з яким зустрічалась. Тоня не одразу розповіла мамі про це, адже боялась її реакції. Своїми спогадами артистка поділилась в інтерв’ю «ЖВЛ».

Тоня Матвієнко – єдина і довгоочікувана донька Ніни Матвієнко після двох синів. З самого дитинства вона була залюблена батьками. 

На фото: Ніна Матвієнко й Тоня Матвієнко

У підлітковому віці вона закохалась у 23-річного юнака, від якого завагітніла. Спочатку 16-річна Тоня Матвієнко розповіла двоюрідній сестрі, а вже разом вони зізнались народній артистці. Сталось це, коли дівчина була на другому місяці вагітності.

На її здивування, новина про майбутнє поповнення ощасливила Ніну Матвієнко.

Ура, як гарно, – вигукнула вона у відповідь на зізнання доньки.

На фото: Тоня Матвієнко з донькою Уляною

Співачка досі вдячна мамі за таку реакцію.

Вона зраділа. Вона нормально цю інформацію сприйняла, без усякого чмиріння, обзивання і стресу, – розповіла Тоня Матвієнко.

 Натомість батька артистки обурила її рання вагітність. Петро Гончар вважав, що донька «догулялась». Заспокоївшись, він таки прийняв те, що Тоня стане мамою у 17 років.

На фото: Петро Гончар з Ніною Матвієнко

Донька артистки народила первістка – доньку Уляну. У шлюбі з коханим вона прожила 10 років, а після розлучення – повернулась під батьківське крило.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень