Влада Німеччини наочно показала німцям, як виживати зимою без тепла та електрики (ВІДЕО)

Радять одягати все тепле і робити мінікаміни

Власти Германии наглядно показали немцам, как пережить зиму без тепла и электричества
Скриншоти з відео Bundesamt für Bevölkerungsschutz und Katastrophenhilfe (ВВК). Це аналог нашої ДСНС

Як виживати зимою без тепла та електрики? Нетривіальне запитання.

Влада Німеччини з цього приводу навіть підготувала та випустила спеціальне навчальне відео. Як повідомляється,

Німецьке федеральне відомство з захисту населення і допомоги при катастрофах (BBK) опублікувало відео, де показало, як пережити зиму при виникненні проблем з енергопостачанням.

Немецкое федеральное ведомство по защите населения и помощи при катастрофах (BBK) опубликовало видео, где показало, как пережить зиму при возникновении проблем с энергоснабжением.
Свічки стають важливим стратегічним запасом на зиму. Так само як батарейки і фольга

ЩО РОБИТИ, КОЛИ НЕМА СВІТЛА І ТЕПЛА?

На відеоролику, який відомство опублікувало в соціальній мережі, у квартирі мерзне жінка. Її кімнату висвітлює безліч свічок, бо електроприлади не працюють. Бажаючи зігрітися, вона надягає верхній одяг з рукавичками, а також закутується шарфом.

Далі на ролику видно, як вона для збереження тепла заклеює вікна фольгою і самостійно збирає подобу грубки чи каміну на основі все тих же свічок, металічного штиря та просвердленого керамічного вазону.

 

Пізніше до жінки в двері дзвонить молода пара: вони теж одягнені і виглядає, що прийшли, аби рятуватися від холоду – усім разом (не витрачаючи надмірно запасу свічок).

Відеозапис супроводжує звернення, в якому пояснюється, що це відео приурочене до Дня захисту в надзвичайних ситуаціях. Крім того, воно зачіпає тему відключення електроенергії.

Причини відключення електрики можуть бути різними, підкреслили в BBK.

 

Там привели в приклад наслідки урагану «Іда», який раніше пройшовся по території США.

В Европе отмечен резкий рост цен на газ. К началу августа его расчетная цена ближайшего фьючерса по индексу голландского TTF составляла 515 долларов за тысячу кубометров. Однако к концу сентября этот показатель увеличился вдвое.
Скриншот з відео: жінка мерзне -- ще до того, як здогадається зробити міні-камін зі свічок

Також в Європі відзначено різке зростання цін на газ. До початку серпня його розрахункова ціна найближчого ф'ючерсу за індексом голландського TTF становила 515 доларів за тисячу кубометрів.

Однак до кінця вересня цей показник збільшився вдвічі.

Нині ж газові ф’ючерси піднялися до показника – 1200 дол. за тисячу кубів

Експерти вважають, що зростання цін на газ у Європі пов'язаний із цілою низкою чинників. Серед них: низький рівень заповнення європейських підземних сховищ газу (ПСГ), обмеження пропозиції з боку основних постачальників, а також високий попит на скраплений природний газ у Китаї.

Эксперты считают, что рост цен на фьючерсы на газ в Европе связан с рядом факторов. Среди них: низкий уровень заполненности европейских подземных хранилищ газа (ПХГ), ограничение предложения со стороны основных поставщиков, а также высоким спросом на сжиж
Зелена енергетика: чи справді вона малоефективна?

При цьому, дехто наполягає, що хибною є сама політики Німеччини спрямована на відмову від вугілля та АЕС.

Мовляв, «зелена енергетика» просто не справляється з забезпеченням наявних потреб населення, і це рано чи пізно, але таки доведеться визнати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень