Невідомі ходять по домівках: «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» попереджає про шахраїв

Громадян закликають бути пильними

Вже два місяці невідомі сумнівні особи ходять по домівках і поширюють неправдиву інформацію про ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

Ці особи пропонують підписати нові заяви-приєднання до договору постачання природного газу та здійснити передплату на їхній рахунок.

Пенсіонерка Поліна Войтюк завжди була на постачанні у ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ». Каже, що підстав змінювати постачальника у неї не було. Найголовніше, що компанія має свій офіс, і в разі чого все можна вирішити на місці. Та ділки запевнили, що їм вдалося підписати договір на купівлю українського газу, відтак вже з жовтня зможуть постачати значно дешевший газ.

— І так вони це все гарно розказували, настільки були переконливими, що я погодилась. Хоча ніколи не піддаюсь на якісь такі вговорювання, – розповідає Поліна Войтюк.

Заявою-приєднання все не завершилось, молоді люди переконали пенсіонерку підписати ще й договір страхування на хату. Необхідних півтисячі в пані Поліни не знайшлось, тож страхування зі знижкою пенсіонерці обійшлось у 350 грн.

Рівнянин Володимир розповідає, що саме був в селі Углище Рівненського району, коли до його 87-річної матері прийшли двоє дівчат переконувати змінити постачальника газу. Запевнили, що газ їхня компанія постачатиме за ціною 7,99 грн за кубометр, а от у ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» ціна скоро стрімко зросте. Такого аргументу для пана Володимира виявилось достатньо, тож відразу на місці він підписав нову заяву-приєднання.

Обман виявили лише за кілька днів, коли до пана Володимира передзвонила менеджерка ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», щоб дізнатись про переваги, що стали визначальними для зміни постачальника.

— Тоді тільки взнав, що це в Газзбуті ціна зафіксована і становить 7,99 грн за кубометр, і змінювати її не планують. Порадили дзвонити до «нового» постачальника і розривати угоду.

 

Я й передзвонив, і в слухавці почув вже зовсім іншу інформацію: газ на опалювальний період буде по 9 грн. Кажу, чого ж коли підписували договір, то про таку ціну не казали?... Але то вже була вся розмова, – поділився пан Володимир.

Анулювати заяву-приєднання до «нового» постачальника поспішив і рівнянин Олександр Кеча. Днями невідомий чоловік переконав його літню матір підписати заяву-приєднання. 

— Ви розумієте, в якому вона віці?!… Вона вже не зовсім усвідомлює що робить... Він навіть не сказав, яка ціна має бути.

 

Коли я з ними спілкувався, кажу: дайте мені адресу в Рівному куди я міг би підійти, – ні адреси, ні телефона не дали! – розповів Олександр Кеча.

Розшукувати «нового» постачальника чоловік не став. Натомість проконсультувався у ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», як бути далі. А ще оформив перехід за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж», щоб усі витрати на газ спланувати за фіксованою ціною.

— Це дуже прикро, що за нашою спиною таке діється. Ми з розумінням ставимось до споживачів, яких ошукали, допомагаємо їм розірвати правові відносити з ділками та відновити наше постачання газу.

 

При цьому наголошуємо, що Товариство працює у звичному режимі, щодо компанії не порушено жодної справи про банкрутство, ліцензії на постачання природного газу та електроенергії є чинними, – прокоментував ситуацію директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід Кошельник.

ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» понад 6 років безперебійно забезпечує своїх клієнтів енергоресурсами.

Ціна для побутових споживачів зафіксована на рівні 7,99 грн за кубометр до 30 квітня 2022 року.

На сьогодні компанія має зручні онлайн сервіси, 8 відділів продажів і 15 точок контакту, в яких клієнти можуть отримати консультацію фахівців компанії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень