Не тільки ціна відіграє ключову роль на конкурентному ринку, - «Рівнегаз збут» про переваги для клієнтів

Компанія понад 6 років безперебійно забезпечує споживачів енергоресурсами

З 1 серпня 2020 року побутові споживачі природного газу отримали можливість змінювати постачальника енергоресурсу за спрощеною процедурою. Такою опцією у перші місяці роботи нового ринку газу скористалось 2-3% від загальної кількості клієнтів «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Коли ж ситуація з ціною на газ стабілізувалась, розпочався зворотний процес.

- Можливість змінити постачальника для споживача, безперечно, є важливою. Водночас постачальники мають розуміти, що ми працюємо в конкурентних умовах, де не лише ціна все визначає.

 

Зокрема, консультація персонального менеджера на щабель підіймає наш сервіс. Це задоволення не з дешевих, але нам приємно, що ми можемо запропонувати такий сервіс своїм споживачам, – розповів директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід Кошельник.

Леонід Кошельник, фото з сайту Рівнегаз Збут

З ініціативи Уряду та НКРЕКП з 1 травня 2021 року усіх побутових споживачів постачальників, що працюють під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» («РІВНЕГАЗ ЗБУТ» в т. ч.), було переведено на базову річну пропозицію – тариф «Твій газ Річний». Як альтернативний варіант постачальники запропонували тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Остання  пропозиція є особливо цікавою для тих споживачів, які використовують газ для опалення приміщень.

- У холодну пору споживання газу в домогосподарствах з індивідуальним опаленням зростає в рази. Та уникнути надмірно великих платежів у цей період можна, обравши тариф «Твій газ Рівномірний платіж».

 

На сьогодні понад 2,5 тисячі споживачів вже уклали договори та сплатили перший платіж за умовами тарифу «Твій газ Рівномірний платіж», – зауважила начальник відділу продажів фізичним особам «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Тетяна Парфенюк.

Тетяна Парфенюк - фото зі сайту Рівне Вечірнє

На сьогодні ціна газу для побутових споживачів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» залишається незмінною – 7,99 гривні за кубометр. Звертаємо увагу, що це одна з найнижчих цін в Україні, оскільки в деяких постачальників вартість кубометра газу вже перевищує 15 грн.  Навіть у постачальника «останньої надії» ціна природного газу у серпні становить 11,78 грн за кубометр.

ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» понад 6 років безперебійно забезпечує своїх клієнтів енергоресурсами. На сьогодні компанія має 8 відділів продажів і 15 точок контакту, в яких клієнти можуть отримати консультацію фахівця компанії. Окрім того, клієнти газзбуту можуть зручно та просто передавати показники лічильників, платити за спожитий газ, дізнаватися історію платежів через онлайн сервіси:

  • Особистий кабінет на порталі 104.ua;
  • мобільні додатки для iOS і Android;
  • чат-боти 7104ua в Viber і Telegram.

Всю актуальну інформацію про компанію дізнавайтесь на сторінці Фейсбук та офіційному сайті компанії https://rv.gaszbut.com.ua/

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень