Лічильники газу скоро стануть непотрібні? Нова модель розрахунку за блакитне паливо

Відповідну постанову ухвалив Кабінет Міністрів

Вона стосується споживачів Нафтогазу:

Деякі питання діяльності акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» - постанова від 27 вересня 2021 р. № 1011.

Серед основних напрямків діяльності компанії документ визначає:

сприяння переходу на нову модель розрахунків побутових споживачів за природний газ, коли кожного місяця такий споживач сплачує 1/12 від очікуваної річної вартості спожитого газу, розрахованої відповідно до профілю споживання

Варто зауважити, що Нафтогаз вже працює за подібною схемою.

Йдеться про тариф «Комфортний сезон», розрахований на 7 місяців опалювального сезону, коли клієнт щомісяця повинен сплачувати рівномірними частинами, тобто 1/7 від вартості запланованого об’єму газу.

Своєю чергою обсяг газу розраховується відповідно до типу споживання, враховуючи історичні дані кожного конкретного клієнта: для приготування їжі, для приготування їжі та підігріву води, для опалення

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень