Житловий комплекс «Олімп»: комфорт, переваги і крута ціна

Вам потрібне житло — для вас є класна пропозиція

Більше сотні квартир в сучасному комплексі «Олімп» очікують на своїх власників.

Розповімо вам про переваги, які ви можете отримати, придбавши житло за круту ціну. Обираючи квартиру, люди звертають увагу на багато факторів. Чи не основні з них — зручність розташування, ціна і, власне, якість самого житла.

Коротко про те, чому варто звернути увагу на ЖК «Олімп» у Рівному.

Розташування

Комплекс розташований на вулиці Павлюченка, 16Б. Ідеальне розташування для житлового будинку — тихий мікрорайон недалеко від центру міста. Поряд із комплексом розташовано все, що потрібно для сучасного життя.

Для молодих сімей потреби із влаштування дітей «закриють» дитячі садочки №7, 40, 42 та 44 та школи №20, 23 та 26.

Купити усе необхідне можна у супермаркетах «Велмарт», «Епіцентр», «Метро». Зробити ті ж закупи та ще й розважитися спокійно можна у ТРЦ «Екватор».

Закортить прогулятися на свіжому повітрі — поряд є парк відпочинку. Добратися в інші частини міста допоможе якщо не власний транспорт, то громадський, зупинки якого є поряд із ЖК «Олімп».

Ціна

Вартість одного квадратного метра в житловому комплексі «Олімп» складає 12 500 гривень.

Ціна — просто крута на сучасному ринку нерухомості. Покупці, які хочуть придбати житло зараз, мають можливість придбати квартири на виплату — до грудня 2021 року з першим внеском у розмірі 30%.

Якість

Зведення комплексу розпочалося наприкінці 2018 року.

Повністю все завершать і здадуть в експлуатацію в грудні 2021 року. В результаті буде 163 одно-, або ж двокімнатних квартир. При цьому майбутні власники з легкістю зможуть перепланувати своє помешкання. Зробити це дозволить монолітно-каркасна технологія будівництва ЖК «Олімп».

Вона є найпопулярнішою в світі і гарантує довговічність будинку — близько 150 років.

Важливі переваги — утеплені стіни будинку та індивідуальне опалення. За тепло у вашому помешканні також відповідатимуть двоконтурний газовий котел, енергоощадні металопластикові вікна, якісні радіатори.

А за безпеку — міцні броньовані вхідні двері.

Ще про переваги — якісна електрика.

Вона у квартирах розведена 3-жильним мідним кабелем. Важливо згадати і про вже готову стяжку підлоги та гіпсову (чистову) штукатурку стін.

Завжди актуальне питання — де залишити транспорт. Вирішити його допоможе парковка, яка буде розташована поряд із вашим будинком.

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень