Жителі Рівненщини активно здають зброю до поліції (ФОТО)

Зокрема здали три мисливські рушниці, два саморобних пристрої для стрільби та ножі

За добу семеро жителів Володимирецького, Гощанського, Березнівського, Острозького районів та міста Рівного добровільно здали правоохоронцям сім одиниць зброї.

«Три мисливські гладкоствольні рушниці марок «ТОЗ-34ЕР», «ТОЗ 24» та «ИЖ-17» видали 45-ти та 43-річні жителі Володимирецького району, а також 35-річний мешканець обласного центру. 28-річний чоловік із села Більська Воля та 65-річний житель Березнівського району добровільно здали два мисливські ножі», – зазначає відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Прийняти на знищення саморобні пристрої для стрільби до поліції звернулися 47-річний мешканець села Балашівка, що на Березнівщині та 36-річний житель Острога.

У поліції нагадують, що громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами статті 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності.

Із питань добровільної здачі зброї необхідно звертатись в службу дозвільної системи найближчого відділу поліції або в УПД ГУНП в Рівненській області. Контактний номер телефону: 67-96-69.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень