На Рівненщині падає народжуваність

Чисельність наявного населення області, за оцінкою Головного управління статистики в Рівненській області, на 1 лютого 2016р. становила 1 млн 161 тис. осіб.

Народжуваність в області падає. Так у січні 2016р. кількість новонароджених в області була на 53 особи меншою, ніж у січні 2015р., рівень народжуваності знизився з 14 до 13,5 немовляти на 1000 наявного населення.

А ось померло у січні цьогоріч на 201 особу більше, ніж у січні торік. Рівень смертності у сільській місцевості на 56% вищий, ніж у містах. Крім того, у січні 2016р. у м.Кузнецовськ та 9 районах області зафіксовано міграційний приріст населення, а в містах Рівне, Дубно, Острог та Березнівському, Корецькому, Костопільському, Острозькому, Сарненському районах – міграційне скорочення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень