Журналіст ґвалтував 3-річну дівчинку заради «хорошого матеріалу»

І успішної кар'єри

У Запоріжжі засудили збоченця. Чоловік розбещував свою похресницю, перебуваючи в гостях у куми. 23-річний зловмисник викладав порнографічний контент у мережу.

Зловмисник ще у січні 2019 в гостях у своєї куми навмисне скоїв насильницькі дії сексуального характеру з її маленькою донькою – торкався дитини статевим органом та іншими предметами, а саме термометром в інтимних частинах тіла.

 

Всі ці дії чоловік знімав на телефон.

 

Одного разу за цим заняттям його застала мама дівчинки.

 

Обурена жінка заборонила йому перебувати з дочкою без її присутності.

Поліція затримала збоченця і при обшуку у його будинку й перевірці комп'ютерної техніки правоохоронці виявили сотні фото і відео матеріалів з дитячою порнографією, які той публікував на одному з Telegram-каналів.

При цьому сам педофіл заявив в суді, що, працюючи на телеканалі «проводив розслідування по розповсюдженню дитячої порнографії».

 

Мовляв, знайшов в інтернеті один із таких сайтів, на якому від нього вимагали висилати ексклюзивні кадри.

 

Тому він і вирішив зняти ролик інтимного характеру з дитиною, аби йому надали доступ до порносайту. Відео з дівчинкою він знімав, доки вона спала.

Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя засудив злочинця до 7 років в'язниці. Відповідне рішення опубліковано в Єдиному реєстрі судових рішень.

Джерело - РБК

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень