Під Сумами відомий фотограф зґвалтував 9-річну дівчинку (ФОТО/ВІДЕО)

За версією прокуратури

[media=192195]

У Сумській області в результаті спецоперації затримано відомого фотографа, якого підозрюють у зґвалтуванні 9-річної дівчинки. Про це повідомляється на сайті облпрокуратури.

Як з’ясувалося, фотограф познайомився з неповнолітньою в соцмережі. Між ними виникла листування, а потім чоловік домовився з дитиною про зустріч. В останніх числах липня він приїхав за дівчинкою на власному авто.

«У п’ятницю, 31 липня 2020, чоловік приїхав за дівчинкою на власному авто і пообіцяв звозити в Макдональдс, однак відвіз її на квартиру, де здійснював з нею дії сексуального характеру, які можна кваліфікувати як зґвалтування», – йдеться в повідомленні прокуратури.

Про те, що трапилося, стало відомо матері постраждалої дівчинки. Жінка звернулася в правоохоронні органи.

Тим часом фотограф продовжив писати дитині і домовлявся про наступну зустріч, на яку він просив привести подружку.

Ця переписка вже проходила під контролем правоохоронців, які оперативно встановили особу чоловіка. У неділю, 2 серпня, зловмисник був затриманий.

«Встановлено, що чоловік проживає у Полтавській області, йому 31 рік і він відомий фотограф», – йдеться в повідомленні прокуратури.

 
Зараз вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Перевіряється причетність чоловіка до аналогічних злочинів. Затриманому вже повідомили про підозру за двома статтями: «розбещення малолітнього» та «вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних з проникненням у тіло іншої особи».

За скоєне зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень