Жовток буде ніжним і кремовим, а не гумовим: 3 секрети варіння яєць в елітних ресторанах

Є нюанси варіння яєць

Варені яйця, які подають у ресторанах, перевершують на смак ті, що приготовані вдома. Виникає загадкове питання: чи дійсно смак такого простого продукту, як яйце, може бути покращений.

Є деякі нюанси варіння яєць, які потрібно знати, щоб зварити яйця з ніжним та кремовим жовтком. Ця техніка не тільки полегшує чищення яєць, але й забезпечує більш ніжний смак.

Як варять «ніжні» яйця в ресторанах

  • Перший крок підкреслює важливість вибору яєць найвищих категорій якості, а саме C0 або D0.
  • Друга важлива порада – занурювати яйця в холодну воду, щоб вони були повністю покриті.
  • І нарешті, третій секрет – замість традиційного методу варіння яєць протягом 10 хвилин, кулінари рекомендують більш точну техніку. Після того, як вода закипіла, негайно вимкнути вогонь і дати яйцям «посидіти» в гарячій воді протягом 10 хвилин. Після цього слід перекласти їх у холодну воду перед тим, як чистити.

Цей метод не тільки полегшує чищення яєць, але й запобігає розтріскуванню під час варіння. Крім того, яйця, приготовані таким способом, мають більш ніжний і кремовий жовток, що відрізняє їх від яєць, приготованих традиційним способом.

Джерело: 24tv

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень